Slide background
Slide background
Slide background

ЗА НАС

Фирма КЛЕПТЕР БЪЛГАРИЯ EООД  развива своята дейност от 2001 година  на българският и международен пазар. Всички продукти, които произвежда и предлага са под марката “Клептер”. Производствения асортимент е от професионални продукти разделен в две категории – сухи и течни продукти, като всеки един от тях е разработен, тестван и сертифициран. Разполагаме с площи на които сме разположили  производствено помещение, складова база, лаборатория, офис и  отдел клиенти. С течение на годините от фабриката излязоха  редици новаторски формули, които подобряват качество и дълготрайността на нашите продукти. Всичко това е благодарение на дългогодишните ни отношения с големите производители на най-качествените суровини за нашето производство. 
За спазване на правилната технология на производството и отличното качество на крайният продукт се грижи екип от висококвалифицирани специалисти и ръководни кадри с дългогодишен опит във фирмата. Благодарение на динамичното си развитие, вътрешен контрол и вдъхновени от предизвикателствата на “новостите” фирма КЛЕПТЕР БЪЛГАРИЯ  повишава чувството за сигурност във всеки   наш клиент. Ние знаем какво да направим, за да сте специални и различни, умеем да създаваме успешните формули удовлетворяващи високите изисквания в ритъма на съвременното строителство.

КЛЕПТЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД  поддържа екип от специалисти в областта на химическата индустрия с висока квалификация и знания. Екипът с хидроизолация клептер повишава своите умения периодично, чрез кореспонденции и командировки във водещите заводи производители на суровините за нашето производство. Това ни дава безупречната сигурност за необходимото качество на продуктите произведени от нас с марка – КЛЕПТЕР