Минерална мазилка на циментова основа KLEPTER


Направи запитване

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Информация

тегло кг/бр.25
бр. в палет42
Зърнометрия1/2/3мм.
разход кг/м22 – 4.5
вътрешно приложениеда
външно приложениеда
производителКлептер България

Описание, характеристики, техническа карта

Минерална мазилка на циментова основа – КЛЕПТЕР

Минерална мазилка на циментова основа – КЛЕПТЕР е суха смес на база бял цимент, минерални пълнители с подходяща зърнометрия, полимери и други добавки. Готов продукт за работа след разбъркване с вода. Предназначена е за направата на фина защитно – декоративна мазилка за външни и вътрешни стени, както и за тавани. Мазилка Клептер се използва като финишно покритие и създава бяла водоустойчива повърхност с драскана структура. Изсъхналия слой мазилка гарантира защита от дъж и атмосферна влага, идеална паропропоскливост, както и силна пукнатино и светлоустойчивост.

Технически данни :

Зърнометрия от 1 до 3 мм.

Дебелина на слоя за шпакловане 2-3 мм.

Разходна норма: при 1 мм. – 10 м²;  при 2 мм. – 8 м²; при 3 мм. – 6 м²

Цвят – бял

Адхезия към основата 0,5 N / mm кв.

Технология на приложение:

Една 25 кг торба суха минерална мазилка КЛЕПТЕР се изсипва в подходящ съд, пълен с 7,0 л. чиста вода. Сместа се разбърква добре с електрически миксер до получаването на еднородна маса. Изчаква се 5 минути сместа да съзрее и се разбърква за кратко отново. Смесеното количество може да се използва за не повече от около 1 час.

Готовата смес се нанася с маламашка от неръждаема стомана. За постигане на желаната структурата положената мазилка се обработва с пластмасова пердашка. В зависимост от желания краен ефект, положената мазилка може да се обработва с хоризонтални, вертикални или кръгови движения. Пердашката трябва да се почиства често, за да не

остават натрупвания по нея. Пердашката да не се почиства с вода, защото  допълнителното количество вода може да остави петна по мазилката. След полагане мазилката  тя не трябва да се мокри.

Съхнене – при нормални условия, мазилката достига качестрата си след 7 дни. При полагане на мазилката през периода м.Ноември до м. Март, не са на лице нормални условия за съхнене.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Собствен контpол на качеството в лабоpатоpия. Външен контрол на

текущия производствен контрол от сертифициран орган.

Общи указания:

Да не се прибавя повече вода от препоръчаната в инструкцията, защото така ще се влоши якостта, ще се повиши свиването на разтвора и е възможна промяна на цвета. По време на полагането, както и поне през следващите 24   часа, околната температура и тази на основата трябва да бъде между +5 и + 30 ° C. Да не се работи на директно огрени от слънцето фасади, при мъгла или дъжд!

Класификация според закона за химикали:

R-фази:

R 36/38: Дразни очите и кожата

R 43: Възможна реакция при контакт с чувствителна кожа

S-фази:

S 2: Да се ​​пази от деца

S 25: Да се ​​пази от попадане в очите

S 26: При попадане в очите да се изплакне обилно с вода и да се потърси консултация с лекар

S 29: Да не се допуска попадане в канализация

S 60: Продуктът и неговата опаковка да се изхвърлят като опасен отпадък

S 64: При поглъщане устата да се изплакне

 

 

 

Тип